Credo TV va difuza integral si in exclusivitate, Sărbătoarea Speranței cu Will Graham! În urma vestirii Evangheliei, in zilele de 21 si 22 octombrie, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, în inimile a peste 600 de oameni a renăscut speranța unei vieți noi împreună cu Dumnezeu. Corul Hope for Generations, format din 1600 de tineri, precum și interpreții invitați: pianistul Huntley Brown din Jamaica, Aaron Shust, compozitor și interpret din SUA, Marius Livanu, din Italia, Cătălin și Ramona Band, Continental, Messis, Ștefan Ciobanu Band, Roots și alții au condus audiența în închinare. Programelele Sărbătorii Speranței din zilele de 21 si 22 octombrie, le veți putea vedea în exclusivitate la Credo TV, în zilele de 18 respectiv 25 noiembrie de la orele 18:00.

Credo TV produce şi difuzează prin canalele sale de televiziune şi prin internet, programe  cu un continut explicit creştin, prin care  Isus Hristos este proclamat fără echivoc Domn si Mântuitor şi prin care ne adresăm românilor de pretutindeni făcându-le cunoscut vestea bună a mântuirii prin jertfa Lui.

Va invităm să vă alăturaţi eforturilor noastre, să deveniți parteneri ai misiunii de răspândire a Evangheliei lui Isus până la marginile pământului, misiune pentru care există CREDO TV!

Puteţi să o faceti chiar acum înălţând către Domnul o rugăciune pentru  Credo TV. Apoi ne puteţi trimite şi un ajutor financiar.Pentru a face o donaţie cu credit card pentru misiunea Credo TV, faceţi cick pe butonul DONATE si urmaţi instrucţiunile.

btn donateCC LG

 

Vă mulţumim, Domnul să vă binecuvânteze!

Fii prietenul nostru pe
FACEBOOK
avem pentru tine
informatii, reportaje, muzica

#greatdesigns

Intră pe facebook
Iabob Berghianu și invitații la cea de-a 49-a Convenție a Bisericilor Renticostale Române USA & Canada.

 

2017rpcrecordings

Cuvântul lui Dumnezeu pentru astăzi
Videoclipuri
Reportaje
Joni și prietenii