2 percent

DIRECȚIONEAZĂ 2%
CĂTRE
ASOCIAȚIA CREDO TELEVISION NETWORK


Donând câte puțin, poți face mult pentru Credo TV!

Te rugăm să ceri statului să direcționeze către Asociația Credo Television Network , 2% din impozitul pe venit, pe care l-ai plătit în anul 2017!

E simplu și nu te costă nimic!

                     1. Dacă ai realizat venituri din salarii sau pensii, descarcă formularul 230 și printează-l, completează anul 2017, bifează căsuța corespunzătoare categoriei de venit realizat, bifează susținerea unei entități nonprofit/unități de cult și completează-l cu datele tale personale, datele entității noastre, celelalte informații conform instrucțiunilor atașate la formular, după caz, precum și semnătura ta.
Cererea 230 se poate depune până la data de 25 mai 2018!

                     2. Dacă ești persoană fizică și ai realizat venituri din alte surse pentru care trebuie să depui la organul fiscal declarația 212, nu uita să bifezi, la secțiunea 2, susținerea unei entități nonprofit/unități de cult și să completezi datele entității noastre.Termenul pentru depunerea declarației 212 este 15 iulie 2018!

 

Datele noastre sunt:

Denumire entitate nonprofit: ASOCIATIA CREDO TELEVISION NETWORK

Cod de identificare fiscala: 17093721

Cont bancar (IBAN): RO28RNCB0074029224060001

*Formularele se depun completate, în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau prin poștă (scrisoare recomandată cu confirmare de primire), la Administrația Finanțelor Publice de care aparții.

*Formularele (electronice) se pot depune și prin mijloace electronice de transmitere la distanță, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, prin intermediul serviciului SPV sau pe site-ul e-guvernare.ro, cu semnătură electronică calificată.
Îți mulțumim! 

 

DESCARCA FORMULARUL 230

 

DESCARCA DECLARATIA 212 

English English Română Română