Aniversare 10 ani

TRANSMISIUNI ÎN DIRECT, ON LINE PE ACEASTĂ PAGINĂ ȘI LA TV PE CANALUL PRINCIPAL CREDO

A 48-a convenție a bisericilor penticostale române din Statele Unite Ale Americii și Canada

 

PROGRAMUL CONVENȚIEI

VINERI, 2 septembrie, 6:00 pm – Primul serviciu divin al Convenției   

SÂMBĂTĂ, 3 septembrie, 5:00 pm – Al doilea serviciu divin al Convenției. Invitat special: Dr. Ravi Zacharias

DUMINICĂ, 4 septembrie, 8:00 am – Al treilea serviciu divin al Convenției

DUMINICĂ, 4 septembrie, 4:00 pm – Al patrulea serviciu divin al Convenției

Orele anunțate includ transmisii în direct înaintea fiecătui program al convenției. O oră în care IACOB BERGHIANU, realizator de emisiuni la Credo TV, împreună cu invitații vor aduce in atenția telespectatorilor subiecte de mare interes!

Logo a 10 a aniversare web

Cu bucurie vă anunțăm că misiunea CREDO împlinește anul acesta 10 ani de slujire!

E un motiv de a da slavă lui Dumnezeu pentru că ne-a binecuvântat, ne-a dat harul și oportunitatea aniversării primei decade de activitate.

Este realmente un har, luând în considerare că, pe parcursul celor 10 ani, omenirea a avut de înfruntat una din cele mai grele crize economice din istoria ei.

Așadar, și pentru Credo această perioadă a fost presărată cu momente de suișuri și coborâșuri, cu momente în care credința și răbdarea ne-au fost testate la maxim. Finalmente însă, Domnul ne-a ajutat să ieșim biruitori din toate, iar această misiune există, in ciuda vicisitudinilor, a intemperiilor și a scepticismului unora. Mai mult, această misiune se dezvoltă.

Ne amintim cu nostalgie de momentele emoționante de acum 10 ani, când a fost lansat canalul de televiziune creștină Credo TV, care emite prin satelit, cu program de 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Lansarea Credo TV a avut loc cu ocazia Convenției Bisericilor Penticostale Române din Statele Unite ale Americii și Canada, din Phoenix, Arizona, 2006.

Tot atunci, Credo TV a devenit partenerul media al acestor Convenții și se cuvine să aducem mulțumiri comitetului de organizare al Convenției, care ne-a onorat, încredințându-ne responsabilitatea acestui parteneriat media pentru un astfel de eveniment de importanță majoră în sânul diasporei române. Iată-ne împreună, la fiecare ediție, începând cu anul 2006, de fiecare dată făcându-ne cu prisosință datoria.

Grație posibilităților tehnologice , începând cu ediția din 2010, serviciile divine ale convenției se transmit nu doar prin internet, ci și pe canalul principal de televiziune Credo TV, care, prin satelitul THOR, acoperă toată Europa, Orientul Mijlociu și partea de nord a Africii. Acesta este preluat de cele aproximativ 219 rețele de cablu mici și mijlocii din România și a rețelelor majore ca: Focus Sat, UPC, Telecom TV și mii de antene individuale. În felul acesta, programele convenției sunt vizionate de zeci de mii de români, chiar de către cei care încă nu aparțin neapărat unei denominațiuni evanghelice. Este, într-adevăr, o expresie a mesajului din pilda semănătorului: sămânța, mesajul Evangheliei, pătrunde peste tot, chiar și în cele mai izolate sate, la oameni care realmente nu au avut altă oportunitate prin care să se întâlnească cu o Evanghelie curată. Nu este acesta un miracol, un motiv de implicare și de a ne apleca cu mai multă atenție și responsabilitate către această misiune, să-i exploatăm potențialul?

Credo TV și-a dezvoltat și continuă să-și dezvolte producția proprie. Producem o varietate de emisiuni pentru toate vârstele în studiourile noastre din Cluj-Napoca, Chicago, Phoenix Arizona și, în curând, la Oradea și Timișoara.

Credo TV, prin prezența sa la evenimente organizate de bisericile evangelice, se adresează publicului larg, oferind o filmare profesională și transmisii în direct ale unor evenimente din Statele Unite și Europa.

Cazul Bodnariu a demonstrat cu prisosință ce poate însemna un canal de televiziune. Credo TV a produs majoritatea clipurilor cu mesaje de impact, care au devenit automat virale pe internet. A transmis în direct de la mai multe demonstrații de amploare, culminând cu maratonul din 16 aprilie, când Credo a preluat transmisiile live din 31 de localități de pe 4 continente, centralizându-le în studioul din Chicago, pentru a fi retransmise ca un tot unitar. Credo TV a contribuit substanțial la coagularea eforturilor în vederea susținerii familiei Bodnariu și rezolvarea favorabilă a acestui caz. Pentru răspunsul la rugăciuni Îi mulțumim Domnului, iar dumneavoastră pentru sacrificii și suport!

Suntem la un moment aniversar, avem deja o mică istorie în spatele nostru, am acumulat o importantă experiență, am învățat multe lucruri. Pe baza acestora, am făcut un bilanț și o analiză obiectivă a misiunii Credo. În urma acesteia, vă informăm că suntem și mai hotărâți să continuăm această lucrare. Până nu demult, înțelegerea noastră era că trebuie să ne adresăm exclusiv vorbitorilor de limbă română. Domnul, însă, ne-a arătat ca orizontul nostru trebuie să se deschidă. Un motiv de satisfacție și bucurie a fost faptul că bisericile din Ungaria s-au deschis, din proprie inițiativă, către misiunea Credo, și iată-ne în plin proces de dezvoltare și extindere a televiziunii Credo și în Ungaria. Acest gen de colaborare se va extinde și în țări precum Bulgaria, fosta Iugoslavie, Grecia, Turcia și Albania. Credo TV transmite în toate aceste țări. Avem însă nevoie de fonduri, pentru ca emisiunile să fie traduse în limbile acestor țări.

Accentuăm din nou unul din principiile cu care am pornit la drum și care stă la baza existenței misiunii Credo, acela de a lucra în parteneriat cu bisericile evanghelice și, implicit, cu dumneavoastră, iubiți frați și surori, fie că vă aflați în sală, fie că ne urmăriți la TV sau pe internet. Ne adresăm, cu mult respect și dragoste, și bisericilor cu care încă nu avem o relație directă de parteneriat: veniți să lucrăm împreună, implicați-vă în această misiune, oferiți suport; veniți să înaintăm cu această lucrare până se mai poate!

leave a reply