Romanian Pentecostal Convention 2015

A 47-A CONVENȚIE A BISERICILOR PENTICOSTALE ROMÂNE DIN USA & CANADA
logo

LIVE BROADCAST – PROGRAME ÎN DIRECT

Programele convenției DETROIT 2015 se transmit în direct (LIVE) astfel:

1. Prin canalul de televiziune CREDO, GRATUIT peste tot unde CREDO se recepționează pe platformele TV prin care este distribuit: satelit, rețele de cablu și IPTV

2. Prin Internet, pentru suma de $15 (USD), pe teritoriul USA, Canada, Australia & Europa de Vest. Pentru procurarea biletului virtual și accesarea paginii de internet unde se va face transmisia faceti click aici
Live USA

3. Prin internet GRATUIT în România și Europa de Est. Pentru accesarea transmisiei prin pagina de internet pe teritoriul României și al Europei de Est faceți click aici:

Live RO 

Datorită situației excepționale legată de cheltuielile cu închirierea sălii și a facilităților pentru organizarea convenției din anul acesta, biserica organizatoare  a ediției 2015, a decis ca accesul la serviciile de streaming LIVE prin internet în USA, Canada, Australia și Europa de Vest  să se facă pentru suma de $15 (USD). Suma se achită o singură dată prin Visa, MasterCard, Mobile/SMS sau PayPal și dă accesul la transmisia LIVE a tuturor serviciilor convenției. Vă încurajăm să vă procurați “biletul virtual” din timp, pentru a nu aglomera sistemul în preajma convenției. Procedura de subscriere este foarte simplă.1. Faceți click pe butonul galben de mai sus (LIVE USA, Canada, Australia, Europa de Vest)
2. Click pe butonul verde (get a virtual ticket now)
3. Urmați instrucțiunile. Cu ajutorul adresei dumneavoastra de email va faceti un account la compania Cleeng.
4. Veți primi un email de la compania Cleeng (verificați folderul spam întrucât există posibilitatea să ajungă acolo)
5. În pagina aceasta sau faceti click pe “Aleady have a ticket” , apoi introduceti datele de cont (Adresa de email si parola).

Using your Facebook, Google or Yahoo! account, it takes just a few seconds to create an account and then purchase access using Visa, MasterCard, Mobile/SMS or PayPal. Cleeng keeps track of the premium content you register for or buy, so you can access it later on any of your devices. 
We recommend you book your ticket in advance. This way, you avoid the queue (even on internet, it can happen!). Then connect a few minutes before the event.
Two ways to get access to the event:
1- from the email receipt you received from Cleeng (check your spam, it may happen it was wrongly classified)
2- directly on the website from where you registered/purchased, you can click “Already have a ticket?”. Enter your credentials, and that’s it!  

 

 

 

leave a reply