misiune

Credo Television Network este o organizație non profit care se adresează vorbitorilor de limbă română de pretutindeni, prin intermediul televiziunii și al internetului.

Credo TV s-a născut din viziunea câtorva oameni de a întemeia o instituție care să răspundă unor provocări specifice vremii în care trăim. Privind în istorie, studiind epocile prin care omenirea a trecut, ne dăm seama că niciuna nu a avut avântul și dinamica celei contemporane.Această dinamică imprimată de așa-numitul fenomen media este, fără îndoială, apanajul societății de astăzi, pe drept etichetată ca societate informațională. Fenomenul media este atât de puternic, încât prin acțiunea sa produce mutații majore la nivelul conștiinței oamenilor. Media este canalul de bază prin care se propagă deopotrivă valori și nonvalori, informații adevărate și mistificări grosolane, programe decente și producții derizorii…”A existat dintotdeauna pe pământ ceea ce numim în mod generic răul. Niciodată însă nu a avut o asemenea expunere, niciodată nu s-a impus cu asemenea agresivitate ca în societatea informațională de astăzi. Omul tinde să-l asimileze cu o dezinvoltură ce merge până acolo încât nici nu mai este conștient de această realitate.

Credo TV este un proiect născut din respect pentru oameni și pentru valorile civilizației iudeo-creștine, o televiziune ce își propune să aducă în casele românilor programe decente, de calitate, capabile să se ridice la nivelul așteptărilor unui public matur. Credo TV promovează credința în Dumnezeu și în salvarea prin Isus Hristos, ca factor fundamental ce poate determina profilul moral al unei națiuni și destinul său istoric.

Programe creștine și spirituale
Credo TV produce şi difuzează emisiuni spirituale în care se vor proclama fără echivoc divinitatea lui Isus Hristos, nașterea Lui din fecioară, viața umană fără păcat, moartea ispășitoare, învierea în trup, înălțarea la cer, lucrarea mijlocitoare și reîntoarcerea Lui biruitoare.
Vom spune clar și răspicat că omul este pierdut din cauza neascultării de Dumnezeu şi că el este chemat acum să se întoarcă sub autoritatea Lui prin căință și credință în jertfa lui Isus Hristos, singura sa cale de mântuire.
Vom încuraja unitatea spirituală a tuturor creștinilor care formează Biserica – trupul lui Hristos. O atenție deosebită va fi acordată familiei, ca celulă de bază a societății, așa cum a instituit-o Dumnezeu.

Documentare și filme creștine
Oferta noastră de programe se adresează fiecărui telespectator. Chiar dacă am putea fi percepuți ca o televiziune preponderent spirituală, nu vom neglija filmele artistice și documentarele.Un mod plăcut și relaxant de a petrece timpul, împreună cu toată familia, este o alternativă pentru telespectatorii Credo TV.

Life & Style

Gustul nostru estetic poate fi permanent educat. Nu va fi nevoie să cheltuiți sume imense cumpărând cataloage care promovează ultimele realizări în materie de arhitectură sau design interior. Credo TV vă oferă emisiuni care pot informa sau delecta cu cele mai noi și mai moderne proiecte arhitecturale şi ansambluri rezidențiale. Un loc potrivit pentru sugestii ce vă pot ajuta să va înfrumuseţaţi casa.

Programe sociale

Românii au nevoie de emisiuni sociale întrucât suntem într-o perioadă de tranziție ce a produs evoluții neașteptate ale valorilor.Modelele socio-culturale oferire azi sunt pline de contradicții. Pe de o parte un model nerealist al unei societăți visătoare, o societate aspirând la standarde superioare de viață fără muncă, o societate cu libertăți fără margini și în care violența și conflictualitatea sunt privite ca mijloace de afirmare. Pe de altă parte modelul unei societăți ancorate în realitate și pe care vrem să o încurajăm, în care gândirea de succes presupune fixarea unor standarde înalte, muncă și sacrificii.Credo TV promovează emisiuni ce încurajează munca, cinstea, perseverența, originalitatea și creativitatea.

Programe pentru copii

Mirajul televiziunii îi prinde și pe cei mici. Ei sunt fascinaţi de o lume pentru care nu sunt pregătiți şi care li se dezvăluie, câteodată, fără perdea. Cele mai multe posturi TV revarsă imagini ca din Cornul Abundenței. Unele dintre ele le stimulează imaginația, altele pot avea efecte negative asupra lor.Pentru că modelele promovate de mass-media prind de minune la copii, cel mai bun mod de a-i face să descopere ceea ce este cu adevărat educativ este „teleportarea“ în lumea Bibliei, prin intermediul unor producţii care să insufle celor mici modele demne de urmat. Tărâmul fermecat al micului ecran îi va învăța, într-un limbaj accesibil, ce e bine să facă și cum să se ferească de rău.

Programe culturale

Cultura este o victimă a societății în tranziție. Pervertirea culturii autentice, exaltarea kitsch-ului sunt realităţi ce îngrijorează orice om care este ataşat unui sistem sănătos de valori.Credo TV oferă telespectatorilor emisiuni ce promovează cultura veritabilă autohtonă și universală. Programele culturale respectă adevărul biblic, neignorând marii învăţaţi ai lumii şi nici traduţia cunoaşterii ştiinţifice. Aşa cum spunea Einstein, ştiinta fără religie e incompletă, iar religia fără ştiinţă e oarbă.